Bez obzira na to jeste li u potrazi za sportskim aktivnostima ili samo opuštanjem, putujete li sami, u paru ili sa porodicom, Tarčin Forest Resort and Spa MGallery by Sofitel svima nudi ono što traže tokom cijele godine.  Veliki broj sunčanih sati je otvoreni poziv na čisti zrak.

DJEČIJE IGRALIŠTE I ŠUMSKI CAFÉ

Neka se djeca igraju i kreiraju jedinstvene uspomene na dječijem igralištu u blizini šumskog caféa, dok vi uživate u veselim pjenušavim koktelima u prekrasnom šumskom ambijentu sa fantastičnim pogledom.

ŠETNJA, PLANINARENJE, JAHANJE, VOŽNJA BICIKLOM ILI KVADOM

Tokom proljeća, ljeta i jeseni, pozivamo vas na šetnju, planinarenje, vožnju biciklima ili quadovima širom planinskih predjela koji oduzimaju dah.  Veliki je broj pješačkih, biciklističkih ili quad staza prilagođenih svim nivoima fizičke spreme.

Ako volite konje, pođite u obilazak farme konja, divite se ljepoti ovih plemenitih životinja i, zašto ne, upustite se u istraživanje predjela na leđima konja.

RAFTING

Bosna i Hercegovina je poznata po obilju brzih voda, a rafting vam daje mogućnost da osjetite adrenalin brzih voda.  Budite naši gosti i organizovat ćemo za vas rafting avanturu s profesionalnim vodičima na jednoj od četiri prekrasne brze rijeke.

SNJEŽNE AVANTURE U TARČIN FOREST RESORT-U

Svaka zima na proplancima oko Tarčina otkrije posebnu i jedinstvenu ljepotu ovih predjela.  Sa snijegom pokrivenim vrhovima, ovo mjesto nudi autentičan zimski ugođaj. U sklopu našeg odmarališta se nudi klizalište i staze za sankanje, a organizovani izleti na okolne planine pružit će vam jedinstveno zimsko iskustvo.

Zahvaljujući planinskom reljefu i obilju snježnih padavina, Tarčin je okružen destinacijama savršenim za zimske sportove kao što su alpsko skijanje, snowboarding, freeriding.

Dodatne usluge transporta 

Kako bismo vam boravak u našem resortu učinili ugodnijim i omogućili vam da doživite popularne turističke destinacije BIH na najbolji način, bit će nam zadovoljstvo staviti vam na raspolaganje dodatne usluge transporta uz odgovarajuću naknadu:
– Transport do i od sarajevskog aerodroma
– Vožnje do glavnog grada Sarajeva ili drugih gradova na dnevne obilaske
– Transport do Bjelašnice na dnevne izlete ili skijanje
– Iznajmljivanje vozila kod neke od naših partnerskih rent a car kompanija
Za slučaj da se odlučite koristiti neke od naših usluga transporta, na raspolaganju su vam naši udobni AUDI putnički automobili za prevoz do 4 osobe ili velika vozila kapaciteta do 7 osoba.