Iskusite Tarčin Forest Resort and Spa, vaš drugi dom iz snova gdje se francuska umjetnost gostoprimstva i briga o vašoj dobrobiti spajaju i pružaju užitak svim vašim čulima.  Osjetite moć nadmorske visine i prirode, koja će vam zajedno sa našim stručnim timom spremnim da primjeti i odgovori na sve vaše potrebe, omogućiti potpunu obnovu organizma.

Smješten na idealnoj lokaciji na pola puta između Sarajeva i planinskih vrhova koji ga uokviruju, okružen Olimpijskim planinama i planinskim rijekama i jezerima, objekat raspolaže sa 55 hotelskih soba sa balkonima, kao i devet luksuznih vila.  Objekat raspolaže vanjskim i unutrašnjim prostorom pogodnim za posao ili odmor, konferencije ili bankete, kao i vrhunskom tehnologijom, prelijepim restoranom s panoramskim pogledom, ekskluzivnom spa i wellness oazom, bazenom, fitnesom, dječijim igralištem, kao mogućnošću obilaska prirode kvadovima ili planinskim pješačkim stazama uz stručnog vodiča.

Hotel nudi harmonični spoj tradicionalnih elemenata i pogodnosti moderne tehnologije.  Njegove zaobljene višeslojne arhitektonske forme upotpunjene zemljanim tonovima i elegantnim namještajem, gostima obećavaju nezaboravno iskustvo holističkog pristupa ugodi.

O BRANDU MGALLERY HOTEL COLLECTION

MGallery Hotel Collection je luksuzni brand AccorHotels grupacije koji spada u boutique hotele posvećene zaljubljenicima u užitak, književnost i kulturu.

Svaki MGallery hotel je prolaz u drugi svijet – bilo da je to romantična prošlost, skriveno utočište ili spektakularni prirodni ambijent. Kedna od kategorija branda su luksuzni historijski hoteli, od kojih su mnogi ugostili velike historijske ličnosti ili znamenite pjesnike i pisce. Pored njih, tu su hoteli modernog dizajna, čiji su enterijeri inspirisani specifičnostima sredina u kojima se nalaze.

MGallery hotele inspiriraju njihove jedinstvene priče čiji ćete šapat čuti u hodnicima, u odjecima umjetničkog dizajna ili slojevima detalja dizajniranih jela ili koktela.

Za više detalja posjetite http://www.sofitel.com/gb/luxury-hotel-experience/mgallery-by-sofitel.shtml

O ACCORHOTELS GRUPACIJI

AccorHotels je svjetski poznata travel&lifestyle grupacija i digitalni inovator koji nudi jedinstveno iskustvo u preko 4.000 hotela, odmarališta i rezidencija u 95 zemalja.  Nju sačinjavaju međunarodno priznati prestižni brendovi kao što su Raffles, Fairmont, Sofitel Legend, SO Sofitel, Sofitel, Onefinestay, MGallery Hotel Collection, Pullman, i Swissôtel, kao i popularni brendovi srednjih i boutique hotela Novotel, Mercure, Mama Shelter i Adagio; ali i ekonomski brendovi kao što su Ibis, Ibis Styles, Ibis Budget i regionalni brendovi Grand Mercure, The Sebel i HotelF1. Sa nenadmašnom kolekcijom brendova i bogatom historijom koja obuhvata gotovo pet decenija, AccorHotels, zajedno sa svojim timom od preko 240.000 predanih uposlenika širom svijeta ima duboko ukorijenjenu misiju: da učini da se svaki gost osjeća istinski dobrodošlim.

Cijeneći odanost svojih gostiju, AccorHotels grupacija razvila je jedan od najnagrađivanijih programa lojalnosti u hotelijerstvu  – Le Club AccorHotels.

Za više detalja posjetite accorhotels.com.