ONLINE KONFERENCIJE

Tražite rješenje za održavanje sastanaka s udaljenim partnerima i kolegama, a pritome želite olakšati posao, ubrzati ga, te minimalizirati troškove? Tada je online konferencija upravo ono što Vam treba!

Online konferencije su namjenjene velikim, srednjim ali i manjim firmama, ambasadama, nevladinim organizacijama s dislociranim partnerima, predavačima i saradnicima – u drugim gradovima, državama, pa i kontinentima, koje imaju potrebu za čestim sastancima i saradnjom.

U našoj ponudi možete pronaći različite modele online konferencija za najam, kao i svu dodatnu opremu. Naše stručno i educirano osoblje rado će Vas savjetovati i predložiti Vam rješenje prilagođeno Vašim individualnim i poslovnim potrebama.

KONFERENCIJSKE DVORANE

Iskusite nezaboravne trenutke i organizirajte svoje evente u našim elegantnim salama Igman I i Igman II, idealnim za poslovne sastanke i prijeme, konferencije, team building-e, edukacije ili privatne proslave i svadbe.

Sale u Tarčin Forest Resort & Spa – MGallery Hotel Collection su opremljene vrhunskom tehnologijom: bežičnim internet pristupom, klimatizacijom, video i teleconferencing opremom, high-definition drop-down plafonskim projektorom.

Za veće grupe se pregradni zid između dvije sale može ukloniti i kreirati jedan, veći prostor za do 290 osoba (postavka gledališta).

Igman I

Prostrana prelijepa konferencijska sala sa prirodnim svjetlom i panoramskim pogledom na planinu sa vrhunskim audio i vide sistemom i direktnim izlazom na terasu, savršena za poslovne sastanke, koktele, seminare, konferencije, balove i svadbe.

Igman II

Elegantna konferencijska sala sa panoramskim pogledom na planinu, okupana prirodnim svjetlom i opremljena vrhunskom tehnologijom prikladnom za sastake odbora i timova, edukaciju, prezentacije, intervjue i privatne večere.

Vaša svadba iz snova u Tarčin Forest Resort-u

Naša svadbena sala je mjesto na kojem će nastati magična sjećanja na dan kada ste rekli sudbonosno “DA”. Sa kapacitetom od 140 mjesta, sa ponudom prilagođenom vašim potrebama, sala ima direktan izlaz na vanjsku terasu i prekrasan pogled na planinu.

Moguće postavke sala i kapaciteti

RESTORANI

180° RESTAURANT

Posebno dizajniran da vam ponudi nezaboravno kulinarsko putovanje i emotivno iskustvo u jedinstveno dizajniranom prostoru, naš 180° restoran raspolaže terasom sa spektakularnim panoramskim pogledom na planinu.  Nudi orijentalne i evropske specijalitete napravljene od svježih, cjelovitih i lokalno uzgojenih namirnica, uključujući i bosanske delicije i širok izbor vegetarijanskih specijaliteta.

Ime i dizajn ovaj restoran duguje okolini, pogledu na šumu i planinu od kojeg zastaje dah.  Uživajte u jednistvenoj kulinarskoj avanturi koja spaja tradicionalnu i modernu bosansku kuhinju sa prefinjenim francuskim ugođajem.

Radno vrijeme: 11.00 – 22.30

CAFÉ LOBBY BAR

Naš panoramski café sa toplim ugođajem koji daje kaminska vatra, nudi jedinstveno iskustvo užitka u svježe pripremljenim lokalnim delicijama kao i domaćim specijalitetima i velikoj ponudi svježe pripremljenih voćnih sokova, smoothija i bezalkoholnih koktela koji bude i revitaliziraju ogranizam.

Pastelne boje, nježno osvjetljenje, tradicionalni ćilimi i panorama od koje zastaje dah upotpunjuju recept za momente koji će ostati u vašem sjećanju.

Radno vrijeme: 10:00-24:00

FOREST CAFÉ

Dopustite da vas povedemo čarobnom šumskom stazom i otkrijte naš 180° Cafe inspiriran čarolijom šume i planina.

Zaboravite na stres, njegujte igru i odmor u okruženju koje u vama budi unutarnji mir, ugađajte svojim čulima uz naše pjenušave koktele napravljene od sezonskog voća i cvijeća, uronjeni u prirodu izaberite dan pun avanture. Naravno, vaši ljubimci su dobro došli.

Radno vrijeme: 10:00-22:00